Glamping Kenya Lodge Eco Camp -hotel in Nanyuki- is gelegen in Naro Moru - Nanyuki aan de voet van de Mount Kenia.

Als uitvalsbasis voor safari game drives naar de beste wildreservaten van Noord Kenia, zoals Solio Game Ranch (20min), Ol Pejeta (40 min), Samburu National Reserve ( 2 1/2 uur), en uiteraard voor trekkings of wandelingen in Mount Kenia National Park, is Glamping Kenya Lodge -hotel in Nanyuki-   Ideaal gelegen.
Glamping Kenya Eco Lodge – Hotel in Nanyuki, wordt rechtreeks uitgebaat door een Belgisch koppel, Erwin Tecqmenne en christel Verhelst. Zij hebben in April 2022 hun bezittingen in Belgie verkocht, om met deze centen hun droom waar te maken in Kenia, waar ze al zeer lang “kind aan huis” zijn.
Erwin en Christel hebben zelfs in het jaar 2000 hun studies Afrikanistiek en de taal Kiswahili gestart en met vrucht beëindigd aan de Universiteit van Leuven in Belgie.


•    Glamping Kenya Lodge beschikt over 7 luxe tenten van 50 m² elk met badkamer en privé terras, en biedt uitzicht op de 5199 meter hoge Mt. Kenia, Aberdare mountains en Ol Pejeta waar je de 2 allerlaatse witte neushoorns kan vinden van het Noordelijke ras.
•    In ons Hotel in Nanyuki beschikken we over een zéér verfijnde keuken. Onze Chef Francis zal jou verschillende gerechten serveren zowel uit de Thaise, Franse, Italiaanse, Afrikaanse en Indische keuken.
•     In het gezellige restaurant  van Glamping Kenya Lodge -hotel in Nayuki- zal Chef Francis ook zorgen aan een variëteit aan zowel Vis- als vleesgerechten, maar ook vegetarische en op aanvraag Hallal gerechten zullen te verkrijgen zijn.
•    Na de drukke activiteiten van de dag, is het mogelijk om In onze gezellige  bar of aan het verwarmde zwembad even bijpraten bij een lekker alcoholisch of niet- alcoholisch drankje. Onze Barman Alexander is gespecialiseerd in het serveren van speciale Cocktails én Mocktails gemaakt met eigen kruiden uit de tuin van onze Glamping-Kenya Lodge -Hotel in Nanyuki.
•    Zowel voor verschillende daguitstappen, alsook voor het bezoeken van Magische  natuur- en wildparken is de ligging van Glamping Kenya Lodge -hotel in Nanyuki centraal gelegen.
•    Glamping Kenya Lodge -hotel in Nanyuki- beschikt ook over een verwarmd zwembad  van 14 x 5 meter om heerlijk te kunnen ontspannen en te genieten van een lekker hapje en drankje, terwijl je een prachtig zicht hebt op de tweede hoogste berg van Afrika, namelijk de Mount Kenya.
•    Alle 7 luxe tenten van 50 M2 in ons hotel in Nanyuki, beschikken over een kingsize bed, parketvloer een ruime binnenzitruimte, alsook een groot buitenterras,  een kleerkast, een luxe badkamer met douchecabine met warm en koud water, dubbele wasbak en apart toilet.
•    In elke Luxe tent is er gratis Wifi voorzien, alsook in de gemeenschappelijke ruimten zoals Bar en restaurant.


Glamping Kenya Eco Lodge – Hotel in Nanyuki is een unieke plaats om luxueus te verblijven, een plaats waar je tot rust kan komen na de drukke dagbestedingen in het Afrkaanse échte leven.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×