Lodge regels en voorschriften

Het management van Glamping Kenya Lodge stelt uw medewerking aan deze regels en voorschriften zeer op prijs.

Deze hebben tot doel om een aangenaam en veilig verblijf voor onze gasten te garanderen.

 

§1

1. Lodge kamers worden verhuurd voor lodge dagen.

2. Een loge dag begint om 13.00 uur. op de dag van aankomst en eindigt om 11.00 uur van de volgende dag. Niet uitchecken voor 11.00 uur. zal resulteren in een extra vergoeding voor het verlengen van een lodgedag. Voor de verlenging tot 16.00 uur wordt een vergoeding in rekening gebracht van ​​50USD, na 16.00 uur zal de lodge een volledige extra lodge dag in rekening brengen.

3. Voor het uitchecken wordt de gasten gevraagd de volledige rekening van alle consumpties en eventuele door de gast of zijn bezoekers veroorzaakte schade te voldoen.

4. Laat uitchecken is niet toegestaan ​​zonder voorafgaande toestemming van het lodge management.

5. De lodge behoudt zich het recht voor om bij het inchecken een pre-autorisatie op uw creditcard uit te voeren of een vergoeding voor het gehele verblijf te innen in de vorm van een contante borg.

6. Elke avond wordt de gasten gevraagd al hun consumpties af te rekenen of te ondertekenen op het order.

7. Indien de gast niet vóór 18.00 uur in de lodge verschijnt. van de aankomst dag, ondanks het maken van een reservering, wordt het volledige tarief voor de kamer door de lodge in rekening gebracht.

§2

1. De lodge gast kan een kamer niet aan derden overdragen, ook al is de periode waarvoor de gast betaald heeft nog niet verstreken.

2. Personen die niet zijn ingecheckt in de lodge mogen van 09.00 uur tot 21.00 uur in een lodge tent verblijven. Personen die na 21.00 uur in een lodge tent verblijven moet inchecken in de lodge.

3. De lodge kan weigeren de gasten te accepteren die tijdens het laatste verblijf op grove wijze de lodge regels en -voorschriften hebben overtreden door schade toe te brengen aan de eigendommen van het hotel of de gasten of door schade toe te brengen aan andere gasten, lodge medewerkers of andere personen die in het hotel of op andere manier het verblijf van andere gasten of het functioneren van de lodge heeft geschonden.

4. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de lodge.

§3

1. De lodge verleent diensten in overeenstemming met zijn categorie en standaard. Gasten worden verzocht eventuele klachten over de kwaliteit van de dienstverlening bij de receptie/bar zo snel mogelijk in te dienen, zodat de lodge onmiddellijk kan reageren.

2. De loge is verplicht zorg te dragen voor:

A) voorwaarden voor volledige en ongestoorde rust van de gast

B) veiligheid van verblijf en privacy. Elke gast geeft toestemming voor het verwerken van zijn persoonlijke gegevens met het oog op het inchecken en het plaatsen van zijn gegevens in de database van de lodge. De gast heeft het recht om zijn persoonsgegevens in te zien en te corrigeren.

C) professionele en beleefde service met betrekking tot alle diensten die door de lodge worden verleend

D) het schoonmaken van de kamer en het uitvoeren van noodzakelijke reparaties aan apparatuur tijdens de afwezigheid van de gast of in diens aanwezigheid, indien de gast daarom verzoekt

E) In geval van gebreken die niet hersteld konden worden, zal de lodge alles in het werk stellen om, waar mogelijk, van kamer te veranderen of op een andere manier het ongemak te verhelpen.

§4

1. Op verzoek van de gast levert de lodge de volgende gratis diensten:

A) informatie over het verblijf en de reis van de gast

B) wake-up call op een aangegeven tijdstip

C) opslag van geld en waardevolle bezittingen tijdens het verblijf

D) opslag van bagage; de lodge kan weigeren bagage op te slaan op andere momenten dan tijdens het verblijf van de gast in de lodge of als de bezittingen niet van persoonlijke aard zijn.

E) toegang tot een zwembad tijdens de openingsuren en overeenkomstig de toepasselijke regels en voorschriften.

§5

1. Eventuele waardevolle spullen die bij de accommodatie worden achtergelaten, vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de gast. Noch Glamping Kenya, noch het personeel kan aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

De loge heeft het recht om de opslag van geld, waardepapieren en waardevolle bezittingen, vooral kostbaarheden en voorwerpen van wetenschappelijke of artistieke waarde, te weigeren als deze een bedreiging vormen voor de veiligheid of als hun waarde de standaard van de lodge overschrijdt of als ze te veel ruimte in beslag nemen.

2. Bij het constateren van eventuele schade dient de gast de receptie/bar van de lodge onmiddellijk op de hoogte te stellen.

 

§6

1. De stilteperiode begint om 21.00 uur. en eindigt om 08.00 uur van de volgende dag. Wij stellen het op prijs om de rust van andere gasten niet te verstoren.

2. Het gedrag van gasten en personen die gebruik maken van de diensten van de lodge mag het rustige verblijf van andere gasten niet verstoren. Het hotel kan weigeren diensten te verlenen aan een persoon die de bovenstaande regel overtreedt.

§7

1. Bij het verlaten van de kamer wordt van de gasten verwacht dat zij de tentritsen goed sluiten en alle verlichting en eventuele badkamerverwarming uitschakelen. Het niet uitschakelen van de lichten kan ertoe leiden dat de batterij van het solar systeem in de tent volledig wordt opgebruikt of beschadigd.

2. De lodgegast is financieel aansprakelijk voor het beschadigen of vernielen van de lodge-uitrusting en technische apparaten door zijn schuld of door de schuld van zijn bezoekers.

3. Verwarmers, water verwarmers, haardrogers, elektrische strijkijzers en andere soortgelijke apparaten die geen deel uitmaken van de uitrusting van de lodge tent mogen niet in de tenten worden gebruikt vanwege de brandveiligheid en mogelijke oververhitting van het solar systeem van de kamer.

4. De elektriciteit in alle tenten werkt op zonne-energie. Elke tent heeft een eigen solar systeem voor elektriciteit.

Dit betekent dat de stopcontacten in de tentslaapkamers enkel gebruikt mogen worden voor het opladen van batterijen, laptops, enz...

5. Het gebruik van apparaten met een hoog verbruik, zoals water verwarmers, haardrogers, verwarmingstoestellen, enz…. is niet toegestaan ​​in de kamers, omdat deze de batterijen van het solar systeem kunnen beschadigen.

6. Roken in lodge kamers, terras, bar, restaurant, bar en ontvangst is verboden. Op overtreding van het verbod staat een boete van 150 dollar.

7. Het is verboden om buiten de lodge gekochte etenswaren of dranken binnen te brengen of te nuttigen.

8. Hoewel het geen probleem is om tanden te poetsen met het kraanwater, voorzien wij elke avond een kan van +- 1/2l drinkwater per persoon hiervoor. Extra drinkwater kan ten allen tijde worden aangekocht in onze bar.

§8

1. Ons zwembad is geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur, echter kan het voorkomen dat door uitzonderlijk onderhoud ons zwembad vanwege veiligheidsredenen tijdelijk gesloten is.

2. Er is geen redder aanwezig, zwemmen is op eigen risico.

3. Om veiligheidsredenen is duiken in het zwembad of hardlopen op het zwembad gedeelte niet toegestaan.

4. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten bij het zwembad altijd vergezeld worden door een volwassene of ouder.

5. Muziek is niet toegestaan ​​bij het zwembad, respecteer de rust van andere gasten.

6. Het is niet toegestaan ​​om eten of drinken van buitenaf mee te nemen naar de lodge of het zwembad.

§9

1. Glamping Kenya biedt de keuze uit volpension of bed & breakfast.

2. Bij bed & breakfast is het ontbijt inbegrepen tussen 8.00 en 10.00 uur. De gasten kunnen hun keuze maken uit het buffet en à la carte keuze inclusief één vruchtensap en één kopje koffie, thee, chocolademelk of melk. Cappucino of andere = + kes 100.

4. De lunch wordt geserveerd van 12.00 tot 14.00 uur

    Diner van 18.00 tot 20.00 uur

Wilt u buiten deze uren bediend worden, dan is dat mogelijk als u dit ruim van tevoren aan ons doorgeeft, zodat wij de nodige maatregelen kunnen treffen om u goed te kunnen bedienen.

- Indien u een vroeg of laat ontbijt, lunch of take-away wenst, dient u dit uiterlijk de dag ervoor voor de middag aan ons door te geven.

- Indien u vroeger of later wilt dineren, vragen we u dit uiterlijk dezelfde dag vóór 12.00 uur doorgeven.

5. Bij volpension geniet je van hetzelfde ontbijt + (meeneem) lunch en diner. De keuze voor lunch en diner kunt u maken van onze uitgebreide à la carte kaart. Altijd voorgerecht + hoofdgerecht + dessert.

6. Bij de arrangementen zijn GEEN drankjes inbegrepen.

 

§10

Persoonlijke bezittingen die gasten bij vertrek in de lodge achterlaten, kunnen op eigen kosten naar het door de gast aangegeven adres worden verstuurd.

Als er geen instructies zijn, worden bezittingen gedurende 3 maanden door de lodge bewaard.

 

Door het maken van een reservering gaat u uitdrukkelijk akkoord met bovenstaande regels en voorschriften en gaat u hierbij akkoord met de toepassing van bovenstaande regels en voorschriften.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×